Specifieke diensten voor uw branche

Bent u werkzaam binnen de overheid of juist het bedrijfsleven? Dan heeft u wellicht verschillende wensen en eisen. Wij begrijpen dat.

Direct Contact

Diensten per branche

Zoveel branches, zoveel wensen. Facturatie is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Maar iedere branche heeft zo zijn eigen wensen en eisen. Daarom bieden wij oplossingen die aangepast zijn naar de wensen en behoeftes van uw specifieke branche. Klik hieronder op de branche waarin u werkzaam bent en lees meer over hoe onze Easy oplossingen u verder kunnen helpen.

overheid

Overheid

Als overheidsinstantie heeft u zowel te maken met leveranciers, andere overheidsinstanties en burgers. Verschillende partijen die allemaal verschillende wensen hebben met betrekking tot het factuur formaat wat zij willen (of moeten) ontvangen. Simpel gezegd ontzorgen wij met de Easy Billing Service uw complete inkomende en/of uitgaande facturatieproces.

Facturatie Service voor overheden
leveranciers overheid

Leveranciers van de overheid

Vanaf april 2019 wordt van u, als leverancier van de overheid, verwacht dat u uw factuur als e-factuur stuurt. Gemeentelijke overheden en aanbestedende diensten mogen zelf bepalen hoe ze dat willen ontvangen, dus er kunnen kleine verschillen ontstaan in de manier van verzenden. De Easy Billing Service is er voor u om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus of u nu facturen wilt verzenden naar de overheid of andere klanten, óf wilt ontvangen, ongeacht de manier waarop uw leverancier facturen kan aanleveren.

Facturatie Service voor leveranciers van de overheid
bedrijfsleven

Bedrijfsleven

De overheid stimuleert e-factureren door dit van haar leveranciers te eisen. Ook als u geen leverancier bent van de overheid zijn hierdoor volop kansen, e-facturatie breidt zich uit als een olievlek. De grootste drempel die wij vaak tegenkomen is dat organisaties denken dat hun klanten/leveranciers hier niet klaar voor zijn. Waarom zou u daar last van moeten hebben? Met de Easy Billing Service kunt u aan de slag ongeacht de formaten waar uw klanten/leveranciers mee werken.

Facturatie Service voor het bedrijfsleven
erp-leveranciers

ERP-Leveranciers

Wilt u als ERP leverancier meer bieden dan alleen een aansluiting op het PEPPOL netwerk? Dat kan met de Easy Billing Service. Uw klanten hebben te maken met diverse factuurstromen. Hun klanten/leveranciers hebben allemaal andere wensen en mogelijkheden. Dus of uw klant nu met papieren, PDF, XML, UBL, EDI of elk ander bestandsformaat te maken heeft (in- én uitgaand) de Easy Billing Service kan elke gewenste stroom ontvangen én verzenden.

Facturatie Service voor ERP-Leveranciers
Op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelen van onze producten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.