Uw facturatieproces uitbesteden

Met de Easy Billing Service bieden we een dienst waarmee we uw inkomende en/of uitgaande facturatieproces voor u kunnen verzorgen.

Adviesgesprek aanvragen

Diensten

Easy Exchange is een zogenaamde ‘Billing Service Provider‘. Dit betekent dat wij diensten en oplossingen leveren voor de afhandeling van uw facturen. Het kan daarbij zowel gaan om het verzenden als het ontvangen van post, pdf of elektronische facturen. Een belangrijk onderdeel hiervan is de mogelijkheid van het converteren van het factuurformaat.

Easy Billing Service

Heeft u te maken met het verzenden en ontvangen van verschillende type facturen? Met de Easy Billing Service nemen wij de verwerking van al uw inkomende en uitgaande facturen van u over. Ongeacht de verzendingswijze (post, email, facturenportaal, e-facturatie netwerk, etc.) en ongeacht het formaat (papier, PDF, XML, UBL, EDI, ect.), wij ontzorgen u totaal.

We zien dat organisaties zich meer en meer willen focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. De afhandeling van (zowel de in- als uitgaande) facturen hoort hier vaak niet bij. Easy Systems ontzorgt organisaties door deze, vaak tijdrovende, handelingen over te nemen. Met onze Easy Billing Service kunnen wij uw complete inkomende en uitgaande (of een van beide) facturatie voor u verzorgen. Hierbij nemen wij alle operationele handelingen van u over, waardoor uw organisatie zich compleet kan focussen op de kernactiviteiten.

Continue optimalisatie

In onze dienstverlening richten wij ons op continue optimalisatie van uw facturatieproces. Dit doen wij door uw klanten en leveranciers te stimuleren over te stappen naar elektronische facturatie en factuurverwerking. Hiermee streven wij ernaar om een structurele kostenreductie voor u te bereiken.

De voordelen van Easy Billing Service

  • Complete ontzorging van uw facturatieprocessen
  • Focus op de kernactiviteiten
  • Tijdsbesparing
  • Aanschaf en gebruik software niet meer nodig
  • Intern scan & herken proces verleden tijd
  • Geen papieren verwerking meer
  • Structurele kostenreductie
Facturatie Service Compleet

Easy Billing Full Service

Totale ontzorging van de inkomende én uitgaande facturatie, ongeacht bestandstype of verzendingswijze.

Lees verder
Facturatie Service Uitgaand

Easy Billing Service - Uitgaand

Ontzorging van de uitgaande facturatie, ongeacht bestandtype of verzendingswijze.

Lees verder
facturatie service inkomend

Easy Billing Service - Inkomend

Ontzorging van de inkomende facturatie, ongeacht bestandtype of verzendingswijze.

Lees verder
Op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelen van onze producten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.