Robotic Invoicing als antwoord op wetgeving en procesautomatisering

Digitalisering, automatisering, robotisering… allemaal termen waar we vandaag de dag steeds meer mee geconfronteerd worden. Hoe kunnen organisaties facturen en vertrouwelijke documenten veilig, authentiek en integer verwerken? Hoe kunnen administratieve processen effectief en efficiënt geborgd worden? En, heel belangrijk, hoe zet u dergelijk veranderingen in gang, zónder teveel druk te leggen op de interne organisatie?

Dergelijke vraagstukken, in combinatie met de veranderende wetgeving omtrent het ontvangen en verwerken van e-facturen, vragen om verregaande, maar gefaseerde automatisering.

Met Robotic Invoicing voldoet u aan de veranderende e-facturatie wetgeving en opent u een deur naar een wereld van mogelijkheden omtrent administratieve lastenverlichting. En dat zonder complexe aanpassingen in bestaande IT systemen, financiële applicaties of processen én in uw eigen tempo. Hoe? Dat vertellen wij u graag bij Overheid 360⁰.

Overheid 360⁰ in het teken van digitale transformatie

Overheid 360⁰ is hét jaarlijkse congres over informatiemanagement binnen de overheid. De editie van 2018 staat in het teken van ‘Digitale transformatie’. Hoe kunt u starten met digitale transformatie, terwijl er tegelijkertijd nog zo veel te doen is om de basis op orde te houden? Overheid 360⁰ inspireert op beide onderwerpen en geeft voorbeelden die praktisch toepasbaar zijn. Er zijn vier onderliggende thema’s:

  • Een datagedreven overheid
  • Een kansrijke overheid
  • Een veilige overheid
  • Een wendbare overheid

Coforce en Easy Systems verzorgen samen de break-out sessieRobotic Invoicing als antwoord op de veranderende wetgeving en administratieve procesautomatisering’. Een sessie die drie van de vier thema’s raakt (datagedreven, veilig en wendbaar).

Neem uw organisatie bij de hand om iedereen, stap voor stap, mee te nemen in een digitaal tijdperk.

Event details

Datum 10 oktober 2018
Tijd 09:30 – 17:30 uur
Organisator Jaarbeurs
Locatie Jaarbeurs Utrecht

Aanmelden