Webinar De overheid eist e-facturen; Bent u er klaar voor?

April 2019, sindsdien zijn alle overheden en overige aanbestedende diensten verplicht om elektronische facturen te ontvangen en te verwerken, Rijksoverheden waren dit al verplicht. Sluit u als leverancier een nieuwe overeenkomst met de overheid, dan wordt u verplicht uw facturen als e-factuur te sturen. Bent u hier al klaar voor?

Zo kunt u factureren aan de overheid

De meest veilige en logische keuze is via het PEPPOL netwerk. Om via deze weg facturen te kunnen versturen aan de overheid is het noodzakelijk om toegang te verkrijgen tot het PEPPOL netwerk. Dit kan via zogenaamde Acces Points die alleen door Nederlandse Peppol Autoriteit (NPa) erkende leveranciers aangeboden wordt. Wij zijn ERP onafhankelijk én een erkende leverancier en we helpen u graag om op tijd aan de verplichting te voldoen.

Wilt u hier meer over weten? Collega Hans van der Kolk verzorgt een webinar over dit onderwerp, specifiek voor leveranciers van overheden. Tijdens het webinar gaat Hans in op de drie mogelijkheden die u heeft als leverancier om facturen te sturen en waarom juist het PEPPOL netwerk de meest logische keuze is. U leert meer over hoe u hierop kunt aansluiten en wat de mogelijkheden zijn van factureren via deze weg.

Registreer voor dit webinar

Wanneer u zich heeft aangemeld dan ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Registreren

Liever eerder aan de slag? Plan een adviesgesprek met ons in!