Webinar E-factureren: niet alleen voor leveranciers van de overheid

E-facturatie, er wordt veel over gesproken. De overheid stimuleert het enorm door alleen nog maar e-facturen te eisen van haar leveranciers. Juist om die reden biedt e-facturatie volop kansen en mogelijkheden, ook als u niet aan de overheid factureert en dus niet verplicht wordt.

Bijna alle grote partijen zoals telecomaanbieders en energieleveranciers – waar u ongetwijfeld ook facturen van ontvangt – sturen hun facturen nu via het PEPPOL netwerk aan de overheid. Die facturen kunt u voortaan ook als e-factuur ontvangen. Dat zijn de grote, regelmatig terugkerende facturen waar u een eerste grote slag mee kan slaan. Hoe zit dat dan?

Bent u leverancier van de overheid? We hebben voor u nog een ander webinar:  Bekijk webinar

Ontvang voortaan al uw telecom- en energiefacturen via het PEPPOL netwerk

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Eenmaal aangesloten op het PEPPOL netwerk is het mogelijk om naar iedere organisatie die er ook op aangesloten is facturen te versturen. Van iedereen die er op aangesloten is kunt u vervolgens ook alle facturen ontvangen.

Ook hierom is e-factureren voor alle organisaties interessant

Het PEPPOL netwerk biedt u veiligheid, u weet zeker dat de factuur op de juiste manier overkomt. Het brengt u ook gemak, want scannen en herkennen van papieren/pdf facturen is niet meer nodig. E-facturatie is een extra efficiencyslag die u maakt en daarmee kunt u kosten besparen.

Webinar ‘E-factureren, niet alleen voor leveranciers van de overheid’

Wilt u meer weten over facturen sturen en ontvangen via het PEPPOL netwerk? Hans van der Kolk praat u bij tijdens een webinar over dit onderwerp.

Registreer voor dit webinar

Wanneer u zich heeft aangemeld dan ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Registreren

Of plan een adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.