Webinar: E-factureren zónder aanpassingen aan uw interne processen en systemen. Het kan!

Het is is nu eenmaal de wet, dus we hebben geen keus. Maar wij zitten niet op al die aanpassingen te wachten. Ons factuurverwerkingsproces loopt nu goed en daar zouden we het liefst niets aan veranderen.

Het kan! Met Easy Exchange bent u in staat om e-facturen te ontvangen via het beveiligde Europese e-facturatienetwerk (PEPPOL) zonder dat dit enige impact heeft op uw huidige factuurverwerkingsproces. Hoe werkt dat dan? Dat leggen we u uit in dit On Demand Webinar.

Het proces

Simpel! Of tenminste, zo voelt het voor u. Want u zult eigenlijk niks merken van de verandering. Klinkt goed toch? Meld u aan voor het webinar ‘E-factureren zónder aanpassingen aan uw interne processen en systemen. Het kán!’ U hoort tijdens dit webinar meer over de mogelijkheden van Easy Exchange, onze laagdrempelige oplossing voor e-facturatie.

Hoe werkt die oplossing dan? Dat gaat als volgt:

Uw organisatie wordt door ons als participant aangemeld bij het Europese e-facturatienetwerk PEPPOL. Als onze klant maakt u gebruik van ons, door Nederlandse Peppol Autoriteit (NPa) gecertificeerde, Access Point. U bent dan in staat om e-facturen te ontvangen. Maar in plaats van dat u uw bestaande systemen nu geschikt moet maken voor het ontvangen van deze PEPPOL facturen, ‘vertalen’ wij deze facturen voor u naar een PDF, of elk ander gewenst, bestand. Deze sturen we naar uw reeds in gebruik zijnde mailbox voor inkomende facturen en voilà, de facturen worden volgens uw huidige vertrouwde proces verwerkt.

Dus:

  • U voldoet aan de wetgeving (EU Richtlijn 2014/55/EU)
  • Er zijn geen aanpassingen aan uw huidige systemen nodig
  • U hoeft uw huidige processen niet aan te passen
  • Uw collega’s hoeven niet opgeleid te worden om nieuwe software te gaan gebruiken
  • Snelle implementatie – In 1 dag up & running!

Toekomstbestendig

Het kan natuurlijk dat u uw factuurverwerkingsproces wel graag onder handen wilt nemen en de inkomende e-facturen direct in uw workflow of ERP/financieel systeem wilt ontvangen en verwerken. Zonder tussenkomst van OCR software en de bijbehorende mogelijke uitval. Dit kan natuurlijk ook. In dit geval zet Easy Exchange de ontvangen PEPPOL factuur om naar het e-factuur formaat dat door uw systeem verwerkt kan worden.

Registreer voor dit webinar

Wanneer u zich heeft aangemeld dan ontvangt u per e-mail een link naar het webinar. Bekijk dit webinar dus wanneer u het uitkomt of kijk het eenvoudig nog een keertje terug!

Registreren