Webinar: Kom alles te weten over e-facturatie!

Er is veel gaande op het gebied van e-facturatie. Wat houdt e-facturatie precies in en op welke wijze kun je hier als financieel professional mee te maken krijgen? Is het een ontwikkeling die je aan je voorbij kunt laten gaan of is aanhaken een must? En…belangrijker nog, wat kan het je opleveren?

In het verlengde van onze eerdere webinarreeks rondom dit onderwerp organiseren wij een nieuwe reeks van 3 webinars  waarin collega Rutger Oonk je bijpraat over de laatste ontwikkelingen rondom e-facturatie via het PEPPOL netwerk.

In 3 sessies een compleet en actueel beeld

Deel 1: Ontwikkelingen op het gebied van e-facturatie
Wij vertellen je over de ontwikkelingen en verbeteringen in het PEPPOL netwerk , de strengere eisen om toegang te kunnen krijgen tot het netwerk en de laatste stand van zaken.

Deel 2: De impact van PEPPOL op je processen
Wanneer je aan de slag gaat met PEPPOL om e-facturen en/of andere bestanden uit te wisselen, dan heeft dat een positief effect op je processen. We laten in dit deel van de webinarreeks zien wat de impact is, waar de procesoptimalisaties te behalen zijn en aan welke documenttypes je kunt denken.

Deel 3: E-facturatie voor een zorgeloos proces!
Wanneer je direct van start wilt gaan en wilt profiteren van de voordelen van e-facturatie, hoe zet je dit dan in gang en wat heb je hiervoor nodig?

Reserveer je plek in deze reeks van live webinars!

Je kunt je via het formulier direct aanmelden voor de gehele reeks van webinars:

  • donderdag 19 maart – deel 1
  • donderdag 26 maart – deel 2
  • donderdag 2 april – deel 3

Komt één van de data niet uit of is één van de onderwerpen minder relevant? Voor de aanmelding maakt het niet uit hoeveel webinars uit de serie gevolgd worden.

Zodra de registratie ingestuurd is, ontvang je per e-mail een bevestiging met alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

Registreer