Specifieke oplossingen voor uw branche

Bent u werkzaam binnen de overheid, het bedrijfsleven of bent u bijvoorbeeld een ERP-leverancier? Dan heeft u waarschijnlijk verschillende wensen en eisen met betrekking tot (e-)facturatie. Wij begrijpen dat.

Direct contact

Oplossingen per branche

E-facturatie is voor iedereen. Maar iedere branche heeft zo zijn eigen wensen en eisen. Daarom bieden wij oplossingen die aangepast zijn naar de wensen en behoeftes van uw specifieke branche. Klik hieronder op de branche waarin u werkzaam bent en lees meer over hoe onze Easy oplossingen u verder kunnen helpen.

overheid

Overheid

Sinds april 2019 zijn alle overheden wettelijk verplicht om e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken (EU Richtlijn 2014/55/EU). Easy Exchange is een laagdrempelige oplossing waarmee u, zonder enige aanpassingen aan uw huidige systemen, in staat bent om e-facturen te ontvangen (én versturen!). Tip: Meld u aan voor de driedelige webinarserie 'E-facturatie in uw eigen tempo'.

E-facturatie voor overheden
leveranciers overheid

Leveranciers van de overheid

Bent u leverancier van de overheid? Dan bent u sinds april 2019 verplicht uw facturen als e-facturen te versturen. Bent u hier al klaar voor? Met Easy Exchange bieden wij u een gemakkelijke, snel te implementeren oplossing waarmee u aan deze eisen kunt voldoen. Daarnaast bent u ook gelijk in staat om e-facturen te ontvangen. Wel zo handig! Tip: Meld u aan voor de driedelige webinarserie 'E-facturatie: het klinkt spannender dan het is'.

E-facturatie voor leveranciers van de overheid.
bedrijfsleven

Bedrijfsleven

Uit onderzoek blijkt dat de meeste bedrijven de facturatie nog grotendeels via papier of e-mail organiseren. Verandering is vaak lastig en lijkt ingewikkeld. Wij maken het u echter makkelijk. Ontdek vandaag nog de voordelen en kansen van e-facturatie.

E-facturatie voor het bedrijfsleven
erp-leveranciers

ERP-leveranciers

Uw klanten willen graag gebruik maken van de mogelijkheid om e-facturen te verzenden en ontvangen. U focust zich echter het liefst op uw core business. Dat snappen wij. Als Billing Service Provider bieden wij een Access Point en connectie met het Europese e-facturatie netwerk die u kunt aansluiten op uw software.

E-facturatie voor ERP-leveranciers
Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Maar dan gebruik van ons vrijblijvend adviesgesprek!