PEPPOL aansluiting

Door middel van een PEPPOL aansluiting ontvangt en verstuurt u elektronische facturen, inkooporders en binnenkort ook catalogi van en naar internationale partners in heel Europa. U maakt gebruik van het grootste internationale e-invoicingnetwerk van de wereld. PEPPOL is hard op weg om dé standaard in het internationale elektronische berichtenverkeer te worden.

Wat is een PEPPOL aansluiting?

Pan-European Public Procurement OnLine (PEPPOL) is een internationaal project met als doel het standaardiseren van grensoverschrijdend elektronisch berichtenverkeer, zoals facturen en inkooporders, binnen de Europese Unie. Deze standaardisering maakt het versturen en ontvangen van digitale facturen een fluitje van een cent. Met een PEPPOL aansluiting wordt uw toegang tot het PEPPOL netwerk bedoelt.

Adviseer mij over een PEPPOL aansluiting GRATIS ADVIESGESPREK

Wat is er nodig voor een PEPPOL aansluiting?

Wilt u aansluiting op het PEPPOL netwerk dan hebt u twee dingen nodig:

  1. Een partij die u kan aansluiten met een unieke inlog en een wachtwoord.
  2. Software die uw te verzenden facturen kan omzetten naar het xml-formaat dat gehanteerd wordt in het PEPPOL-netwerk en tevens de facturen die u ontvangt via het PEPPOL netwerk om kan zetten naar het formaat dat uw financieel/ERP pakket kan verwerken.

Hoe regel ik een PEPPOL aansluiting?

Wilt u gebruik maken van de vele voordelen van PEPPOL? U kunt nu direct een PEPPOL aansluiting regelen via Easy Systems. Met ons PEPPOL-pakket Easy Exchange kunt u beveiligd elektronische facturen ontvangen (en binnenkort ook versturen) naar bedrijven en overheden in heel Europa.

Een PEPPOL-aansluiting voor uw eigen ERP-pakket

Een PEPPOL-aansluiting levert u alleen tijdwinst op als u de aansluiting makkelijk kunt integreren met uw bestaande software. Daarom kunt u Easy Exchange koppelen aan uw eigen ERP-pakket. De software zorgt ervoor dat de software compatibel is en elkaar ‘verstaat’. Daarbij maakt het niet uit van welk ERP-pakket u gebruik maakt. Easy Systems levert ERP-onafhankelijke software die ervoor zorgt dat er geen rigoureuze aanpassingen in uw huidige software nodig zijn.

Ja, ik wil een PEPPOL aansluiting VRAAG AAN